Det er over 100 år siden Amundsen nådde Sydpolen. På ekspedisjonen ble det brukt hundeutstyr fra Gresshoppa.
polaroids

En revolusjonerende hjelp til pleie for alle hunder og katter.

Health&Glow: Et naturlig og permanent middel som fjerner og eliminerer flekker rundt øynene, munnen og føttene på kjæledyret ditt.
Leveres i bokser med 60 g og 240 g.

Healt&Glow550

Slik bruker du Health’nGlow™:

Du kan tilsette Health’nGlow™ i dyrets vanlige fôr, men for å få det beste resultatet og at dyret får i seg hele den daglige dosen, foreslår vi at du mikser middelet inn i noe dyret liker godt like før foring (f.eks. i yoghurt, ost el.l.).

IKKE miks Health’nGlow™ med vann.
Noen dyr har akkurat skiftet fôr eller har en mage som er sensitiv. Disse kan få litt løs mage, forstoppelse eller kaste opp litt. For å forhindre en slik reaksjon foreslår vi at du først gir dyret en liten mengde Health’nGlow™. Deretter kan du øke gradvis over to uker Inntil du når den mengden som er anbefalt for ditt kjæledyr (se i tabell).  

Områdene med flekker klippes forsiktig bort slik at nypels uten flekker kan vokse ut. For dyr med kort pels kan man av og til bruke et øyerensemiddel av høy kvalitet.

Fortsett på full dose i 60 dager, så i de neste 15 dager, om man ikke ser tegn til tåreflekker, reduserer man gradvis dosen til null.
Det er uvanlig at flekker oppstår i behandlingsperioden, men om dette skjer
er det et tegn på at bakteriene fremdeles er tilstede. Om dette skjer anbefales en mer aggressiv tilnærming. Start umiddelbart med en behandling over 30 dager ved å doble den opprinnelige mengden. Etter denne perioden vil kjæledyret ditt være fullstendig fri for tåreflekker.

HealthAndGlow-brosjyre250.png

Last ned brosjyre her, eller klikk på bildet

 

Her er en lenke til en kalkulator for utregning av riktig dose for størr hunder: http://healthnglow.net/

 

 

 

Tips en venn  Skriv ut